• 085-2730110
  • info.groningen@trixxo.nl

Onze diensten

Uitzenden

Heeft u voor een korte of langere periode extra medewerkers nodig? Dan is uitzenden een uitstekende oplossing. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste flexwerker. Hiermee nemen we alle zorg uit handen en besparen we u veel tijd. De medewerker gaat vervolgens bij u aan de slag en is bij Trixxo Groningen in dienst. Het grote voordeel voor u als werkgever is dat u bij uitzenden alleen betaalt voor de gewerkte uren en de personeelsadministratie wordt teruggebracht naar één factuur.

Werving & selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker die u direct in dienst wilt nemen? Dan kunt u bij Trixxo Groningen een werving- en selectieopdracht plaatsen. Op basis van een opgesteld functieprofiel start Trixxo Groningen de werving en selectie. Trixxo Groningen houdt een voorselectie met als doel alleen eindkandidaten aan u voor te stellen. De kandidaat die u geschikt vindt voor de functie komt hierna direct bij u in dienst. U betaalt aan Trixxo Groningen een fee voor de geleverde dienst.

Detachering

Werknemers voor een bepaalde tijd of een bepaald project aantrekken? Dan is detacheren een goede oplossing. Dit biedt u meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering kiest u voor meer binding met de flexwerker, omdat deze voor langere tijd bij u actief is. Detacheren is de meest ideale combinatie tussen flexibiliteit en zekerheid.